HomeShopUncategorizedInstagram Marketing

Instagram Marketing

Sale!

Instagram Marketing

Original price was: $200.00.Current price is: $185.00.

Learn strategic content creation, engagement techniques, and effective advertising strategies tailored for Instagram’s dynamic platform.

Category:

Description

  • Jeni këtu në kohën dhe në momentin e duhur sepse e di që dëshironi të…
  • Rrisni prezencën tuaj në Rrjetet Sociale si tiktok/IG dhe të krijoni një komunitet rreth markës suaj.
    Të tërhiqni auidencen tuaj te targetuar dhe t’i konvertoni ata në klientë sepse ata nuk mund të shohin se si mund t’i ndihmoni ata.
    Të ktheni DM-në tuaj dhe bisedat gjatë takimeve në shitje.
  • une jam Marsilda Bialczak, një mentore marketingu dhe biznesi me mbi 10+ vite eksperiencë në marketing, menaxhim produkti dhe social media dhe 13+ vite eksperiencë në shitje në industri të ndryshme në SHBA si Cybersecurity, tech etj.
  • Gjithashtu jam sipërmarrese e një agjensie Marketingu Expand2Market.com. Për kete trajnim kam ftuar si bashkpunetorë Said Dulevic, një sipërmarrës që ka mbi 10+ vite eksperiencë në app developer, dizanjim, marketing, rreth 127MIJË followers ne tiktok, pothuajse 70mijë followers në instagram e jo vetem.
  • E  vërtëta është kjo…
  • Të nisësh një biznes nga zeroja ,të jesh një trajner dhe të përpiqesh ta rrisësh atë biznes çdo muaj është e vështirë.
  • Dhe normalisht, jo çdo sipërmarrës është një specialist i rrjeteve sociale apo i shitjeve.
  • Ata mund të jenë vërtet të mirë në atë që bëjnë apo kanë produkte shumë të mira për të shitur, por atyre mund t’iu mungojë pjesa tjetër e pazzëllit që konsiston në të krijimin e një strategjie për ndërtimin e markës , komunitetit dhe si dhe te kuptojnë se si funksionon procesi i shitjes.
  • Po  sikur të mund të…
  • Keni një program dhe trajnim hap pas hapi, të lehtë për t’u kuptuar për t’ju udhëhequr me gjithçka që ju nevojitet për të filluar DHE për të rritur biznesin tuaj nga 2 eksperte ne kete fushe?
  • Blini Kursin e regjistruar me 13+ ore
  • BONUSE me vleren $500+ (falas per ju) ku perfshijne:
  • Excel Template per krijimin dhe menaxhimin e kontetit tuaj per 1 vit
    Chat suporti ne Telegram per 1 muaj qe nga data e nisjes se kursit
    Promovimi i Certifikates suaj dhe emri i llogaris suaj ne storyt tona ne Instagram
    500 postime psd per photoshop nga freepik.com
    Trajnime te regjistruara si te beni postera me adobe premiere
  • Guida: 80 Ways to get Clients30 Ide per Story ne Instagram/Tiktok
  • 75 Hook Ideas (Tituj per te terhequr vemendjen ne video/postim)
  • Guida se si duhet postuar ne Instagram, Tiktok, Facebook, Pinterest, dhe Youtube
  • 100 Call to Action Ideas  dhe shume te tjera
  •  Kështu  që më në fund mund  të :
  • Rrisni komunitetin tuaj në mënyrë organike pa përdorur reklama me pagesë
  • Rrisni angazhimin tuaj nga postimet tuaja në mediat sociale
  • Shndërroni ndjekësit tuaj në klientë potencial.
    Çfarë përfshihet në trajnimin tonë:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Instagram Marketing”

Your email address will not be published. Required fields are marked *