HomeCourseInstagram Marketing

Instagram Marketing

Instagram Marketing

Categories: Marketing Courses
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

 • Jeni këtu në kohën dhe në momentin e duhur sepse e di që dëshironi të…
 • Rrisni prezencën tuaj në Rrjetet Sociale si tiktok/IG dhe të krijoni një komunitet rreth markës suaj.
 • Të tërhiqni auidencen tuaj te targetuar dhe t’i konvertoni ata në klientë sepse ata nuk mund të shohin se si mund t’i ndihmoni ata.
 • Të ktheni DM-në tuaj dhe bisedat gjatë takimeve në shitje.
 • ne jam Marsilda Bialczak, një mentore marketingu dhe biznesi me mbi 8 vite eksperiencë në marketing, menaxhim produkti dhe social media dhe 7 vite eksperiencë në shitje në industri të ndryshme në SHBA si Cybersecurity, tech etj.
 • Gjithashtu jam sipërmarrese e një agjensie Marketingu Expand2Market.com. Për kete trajnim kam ftuar si bashkpunetorë Said Dulevic, një sipërmarrës që ka mbi 8 vite eksperiencë në app developer, dizanjim, marketing, rreth 127MIJË followers ne tiktok, pothuajse 70mijë followers në instagram e jo vetem.
 • E vërtëta është kjo…
 • Të nisësh një biznes nga zeroja ,të jesh një trajner dhe të përpiqesh ta rrisësh atë biznes çdo muaj është e vështirë.
 • Dhe normalisht, jo çdo sipërmarrës është një specialist i rrjeteve sociale apo i shitjeve.
 • Ata mund të jenë vërtet të mirë në atë që bëjnë apo kanë produkte shumë të mira për të shitur, por atyre mund t’iu mungojë pjesa tjetër e pazzëllit që konsiston në të krijimin e një strategjie për ndërtimin e markës , komunitetit dhe si dhe te kuptojnë se si funksionon procesi i shitjes.
 • Po sikur të mund të…
 • Keni një program dhe trajnim hap pas hapi, të lehtë për t’u kuptuar për t’ju udhëhequr me gjithçka që ju nevojitet për të filluar DHE për të rritur biznesin tuaj nga 2 eksperte ne kete fushe?
 • Blini Kursin e regjistruar me 13+ ore
 • BONUSE me vleren $500+ (falas per ju) ku perfshijne:
 • Excel Template per krijimin dhe menaxhimin e kontetit tuaj per 1 vit
  Chat suporti ne Telegram per 1 muaj qe nga data e nisjes se kursit
  Promovimi i Certifikates suaj dhe emri i llogaris suaj ne storyt tona ne Instagram
  500 postime psd per photoshop nga freepik.com
  Trajnime te regjistruara si te beni postera me adobe premiere
  Guida: 80 Ways to get Clients
  30 Ide per Story ne Instagram/Tiktok
  75 Hook Ideas (Tituj per te terhequr vemendjen ne video/postim)
  Guida se si duhet postuar ne Instagram, Tiktok, Facebook, Pinterest, dhe Youtube
  100 Call to Action Ideas
  dhe shume te tjera
 • Kështu që më në fund mund të:
 • Njiheni si një ekspert ne fushën tuaj ose bëni që njerëzit të flasin për produktet tuaja
  Rrisni komunitetin tuaj në mënyrë organike pa përdorur reklama me pagesë
  Rrisni angazhimin tuaj nga postimet tuaja në mediat sociale
  Shndërroni ndjekësit tuaj në klientë potencial.
  Çfarë përfshihet në trajnimin tonë:
Show More

Course Content

Leksioni 1

 • Si funksionon Algoritmi i Instagram-it?ai? Cilët janë faktorët kryesorë të Algortimit të Instagramit?
  02:57

Leksioni 2

Leksioni 3

Leksioni 4

Leksioni 5

Leksioni 6

Leksioni 7

Leksioni 8

Leksioni 9

Leksioni 10

Leksioni 11

Leksioni 12

Leksioni 13

Leksioni 14

Leksioni 15

Leksioni 16

Leksioni 17

Leksioni 18

leksioni 20

Leksioni 21

Leksioni 22

Leksioni 23

Leksioni 24

Leksioni 25

Leksioni 26

Leksioni 27

Leksioni 28

Leksioni 29

Leksioni 30

Leksioni 31

Leksioni 32

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet